Idézet:


"Az olvasás - ha élvezetet okoz - segít élni. Átélni és túlélni is." ~Vekerdy Tamás~

Most olvassuk/ írjuk:

Lizi: Fekete gyémánt
Lola: Bársony érintés

2015. december 13., vasárnap

Sziasztok! 
Ezt az oldalt könyvkritikáinknak (később saját novelláinknak) szánjuk. A kritikákat úgy nézzétek, hogy ezek a mi véleményünk az éppen olvasott könyvről, nem pedig a tiétek. És ez nagyon sokat jelent, mivel igazából lehet, hogy pont az a könyv, neked lesz a mindened. Ezért mielőtt elolvasnátok a mi kritikáinkat is, jobb hogy ha előtte beleolvastok a neten itt.
Ha így random olvasva megtetszett a könyv akkor azt valószínű, hogy nektek írták! Egyébként a nevünk Lizi és Lola. Mi még a gimibe járó legjobb barátnők életét éljük, szóval remélhetőleg sok könyvet tudunk majd elolvasni és véleményezni. Mi nem igazán vagyunk nagy technikusok vagy kockafejek, ezért ha valami probléma lesz az oldallal ( végül is ki tudja mi lesz), akkor így előre is szólunk, hogy nehogy azt higyjétek hogy a géppel van gond. Minden héten egyszer fogunk egy könyvről írni. Egyik héten Lizi másik héten én.
A bejegyzések alatt mindig írni fogjuk, hogy a 10 csillag közül hányat érdemel szerintünk a könyv és hogy egyszerolvasós-e vagy pedig érdemes megvenni. 1-5-ig tart az amit csak "egy alkalommal olvasol el" kategória, és 5-10-ig pedig értelem szerűen az "érdemes megvenni" kategória húzódik. Őszinték leszünk az összes művel kapcsolatban. De addig is... Kezdjük el az első könyvet és várjuk rá a véleményeiteket is! 
Sok-sok puszit küld,
Lizi és Lola

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése